top of page
Search
  • Writer's pictureNima Krikken

HOE HERSTEL JE OUDE FACEBOOK-ACCOUNT?

Buitengesloten worden van je Facebook-account is een van de meest hartverscheurende gevoelens, vooral als je iemand bent die het dagelijks gebruikt om contact te maken met vrienden, familie of collega's. Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om het wachtwoord van je account te vergeten en telkens als je het probeert in te loggen.

Maar maak je geen zorgen wanneer je het in een paar stappen kunt herstellen door hulp te vragen van de Facebook-klantenservice. Houd er rekening mee dat de meeste oplossingen hier tijd en geduld vergen, dus wees geduldig.


CONTROLEER OF U NOG STEEDS BENT OP FACEBOOK

Voordat u probeert uw account te herstellen, moet u controleren of u nog steeds bent aangemeld vanaf een ander apparaat. Als je nog steeds toegang hebt tot je account vanaf een ander apparaat, kun je het wachtwoord mogelijk herstellen zonder een bevestigingscode voor opnieuw instellen.



TRY DEFAULT FACEBOOK ACCOUNT RECOVERY OPTIONS

Als u geen alternatief apparaat kunt vinden waarop u bent aangemeld bij Facebook, gaan we verder met de volgende stap. Gebruik indien mogelijk de internetverbinding en het apparaat waarmee u vaak bent ingelogd op Facebook, omdat er geen aanvullende verificatie nodig is.


  • GEBRUIK DE PROFIELPAGINA

  1. Open je Facebook-profiel via het account van een vriend.

  2. Klik op het menu met drie stippen onder je profielfoto.

  3. Selecteer de optie Zoek ondersteuning of Rapporteer profiel.

  4. Selecteer in het volgende menu Ik heb geen toegang tot mijn account.

  5. Selecteer Dit account herstellen -> Gereed in het volgende venster.

  6. Herstel nu uw account op basis van uw contactgegevens.

Als je meer hulp nodig hebt, is onze facebook helpdesk nummer 24/7 beschikbaar. U kunt contact met hen opnemen wanneer u hulp nodig hebt via sms of telefoon. Omdat we de klok rond werken, komen we snel bij u terug met de beste oplossingen. U moet de fout aan ons team melden.


WIJZIG CONTACTGEGEVENS

Als u geen toegang meer heeft tot het e-mailadres of telefoonnummer dat u ooit aan uw profiel hebt toegevoegd, klikt u op Geen toegang meer tot deze? Koppeling. Het bevindt zich in de linkerbenedenhoek van de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.


Facebook zal je vragen om een ​​nieuw e-mailadres of telefoonnummer in te voeren om contact met je op te nemen. Klik op Doorgaan om door te gaan. Als je vertrouwde contacten hebt ingesteld, kun je je account in de volgende stap snel herstellen.


Maak contact met onze facebook-ondersteuning via e-mail, live chat-ondersteuning of telefoon als al het andere niet lukt.

We komen zo snel mogelijk bij je terug met de beste oplossingen!

23 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page